Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×
A
Op de dag van aankomst is uw kampeerplaats normaal gesproken vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Onze huuraccommodaties zijn vanaf 15.30 uur beschikbaar. 

Kort voor aanvang van uw verblijf ontvangt u per mail nadere (aankomst)informatie.

De aankomst- en vertrektijden staan ook vermeld op uw overeenkomst.
Afhankelijk van uw kampeerplaats of huuraccommodatie zijn er verschillende aansluitingen beschikbaar:

U kunt op uw kampeerplaats gratis gebruik maken van het netwerk WiFi Gratis. Dit netwerk is geschikt voor basis internetgebruik.De huuraccommodaties beschikken elk over een eigen internetmodem met eigen WiFi-signaal. 

Daarnaast bieden wij voor sommige kampeerplaatsen en in alle huuraccommodaties televisie aan. Voor kampeerplaatsen geldt dat de Comfort XL en de Comfort XXL plaatsen zijn voorzien van een CAI-aansluiting voor digitale televisie (analoog signaal is niet beschikbaar). Ook de huuraccommodaties beschikken over deze aansluiting voor televisie.

Alle kampeerplaatsen beschikken over een eigen elektra-aansluiting. 
Om gebruik te maken van deze aansluiting is een Eurostekker (CEE-stekker) nodig.
Bent u niet in het bezit van een dergelijke adapter kunt u deze aanschaffen via de Vakantiewinkel of onze receptie.
Op onze Strandcamping zijn twee AED's beschikbaar. De eerste AED hangt bij de personeelsingang van de receptie, tegenover de fietsverhuur. De tweede AED hangt in de centrale ruimte van sanitairgebouw H. Indien er een ambulance naar u onderweg is, dient u de receptie hiervan op de hoogte te stellen. Wij begeleiden de hulpdiensten dan zo spoedig mogelijk tot aan uw plaats. Belt u altijd eerst 112 (politie, brandweer, ambulance) en vervolgens het calamiteitennummer +31(0)117 – 37 19 70.
Uw afval kunt u kwijt in onze milieustraat. Deze vindt u schuin tegenover de receptie. Papier, plastic, glas, batterijen, groen- en huishoudelijk afval kunt u hier achter laten. Ook kleine huishoudelijke apparaten kunt u in de daarvoor bestemde container plaatsen.
De meeste lege plasticflessen en blikjes kunt u inleveren in onze vakantiewinkel of de supermarkten in de buurt. Hiervoor ontvangt u statiegeld.

Bij de milieustraat vindt u ook het servicestation voor de campers. U kunt uw afvalwater direct kwijt in de lozingsput. Na gebruik vragen wij u om het deksel schoon te spoelen en de put terug dicht te doen. 

Verblijft u in een panoramahuisje? Op het strand staan afvalbakken ter voorkoming van zwerfvuil. Gelieve deze niet voor huisvuil te gebruiken. Het huisvuil kunt u deponeren in de afvalcontainers boven op de dijk. Lege flessen, papier of karton graag gescheiden deponeren in de daarvoor bestemde afvalcontainers. Lege batterijen kunt u bij vertrek achterlaten in uw huisje.
Alle sanitairgebouwen zijn voorzien van wasbakken en aanrechten voor het doen van de afwas.
Beschikt uw kampeermiddel over een airco aan boord? Wij willen u er op wijzen dat het gebruik hiervan enkel toegestaan is wanneer u zelf op de plaats aanwezig bent en tot maximaal 22.00 uur ’s avonds. Tevens kunnen wij u vragen de airco uit te schakelen wanneer andere gasten hiervan hinder ondervinden. Dit om het milieu te sparen en geluidsoverlast voor andere gasten tot een minimum te beperken.
Jong en oud hoeven zich niet te vervelen op Strandcamping Groede. In de zomervakantie verzorgt ons enthousiaste animatieteam iedere week een programma met leuke activiteiten zoals; strandexpedities, discofeest op het plein, knutselen, op excursie in de natuur, bootcamps, kanoën en nog veel meer.
 
In het voorseizoen worden er tijdens de feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren) en in de meivakantie activiteiten georganiseerd, in het naseizoen worden er geen animatie-activiteiten aangeboden. In onze app informeren we u graag over tips en informatie over de omgeving en de activiteiten van ons animatieteam.
Een dagje naar Antwerpen? Let op dat auto's in sommige gevallen geregistreerd moeten worden als je in de lage-emissiezone wilt rijden. Nederlandse voertuiggegevens worden automatisch opgehaald in het kentekenregister van de RDW. Heeft u een auto met een nummerplaat die niet afkomstig is uit Nederland of België dan moet u eerst controleren of u uw voertuig moet registreren. Kijk hier voor meer informatie! 
Voordeling kamperen in het voor- en of naseizoen?
Dat kan met onze verschillende kampeerarrangementen. 
Bekijk de arrangementen via het online boekingssysteem op onze website of informeer naar de mogelijkheden via onze receptie.
 
B
Op vakantie met een kleintje? Strandcamping Groede biedt u in de huuraccommodaties de mogelijkheid om een (camping)bedje, bedrekje, kinderstoel, en/of babybadje te huren. Reserveren kan via uw account of vraag de receptie naar de mogelijkheden!
Slaapt u in een Panoramahuisje op het strand? Wel zo gemakkelijk om gebruik te maken van de bagageservice. Deze service is beschikbaar op de dag van aankomst en vertrek.

Op de parkeerplaats staat deze dag een aanhanger klaar, waar u uw bagage in de bagagebox van uw huisje kunt zetten. Op aankomstdagen vertrekt de bagageservice rond 16.30 uur en 18.00 uur naar het strand.
Op vertrekdagen wordt bagage bij uw huisje opgehaald en naar de parking gebracht. Meer informatie hierover en tijden vindt u in de informatiemap in uw Panoramahuisje. 

Wenst u gebruik te maken van een bagageservice buitenom onze reguliere tijden, neemt u dan contact op met de receptie om eventuele mogelijkheden van een extra bagageservice reserveren, te bespreken. 

Voor kleinere bagage is er voor ieder huisje een bolderwagen beschikbaar. Hier kunt u gedurende uw verblijf gebruik van maken. De bolderwagen staat in de afgesloten fietsenstalling bij de parkeerplaats naast Strandhuys Jaxx voor u klaar.
Barbecueën op een heerlijke zomeravond? Het is toegestaan om te barbecueën, mits u de nodige veiligheidsmaatregelen treft. Neemt u altijd voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat anderen in de rook zitten of er brandgevaar ontstaat. Houdt u altijd een emmer water bij de hand en laat de houtskoolresten eerst goed afkoelen voor u ze in een vuilniszak deponeert. Omdat houtskool niet biologisch afbreekbaar is verzoeken wij u de resten niet bij de struiken te gooien. 

Verblijft u in een panoramahuisje? Barbecueën is enkel toegestaan op de Yakiniku die standaard bij het huisje staat. Denkt u ook op het strand aan bovengenoemde veiligheidsmaatregelen?
Strandcamping Groede
Zeeweg 1
4503 PA Groede (Nederland)
+31(0)117 - 37 13 84

Noodnummer camping +31(0)117 - 37 19 70 - Bij late aankomsten, (geluids)overlast en andere dringende gevallen 

Alarmnummer 112 - Politie, brandweer, ambulance (alleen als elke seconde telt!)

Politie 0900 88 44 vanaf een Nederlands nummer of +31 (0)343578844 vanaf een buitenlandse gsm
Politiebureau oostburg, Trageldam 1, 4501 CX Oostburg

Huisarts (werkdagen overdag) praktijk +31 (0)117 38 40 10 of bij spoed +31 (0)117 38 40 11
Huisartsenpraktijk Hooge Platen, Westlandstraat 16, 4511 XX Breskens

Huisarts spoedgevallen (avonden + weekend) +31 (0)115 64 30 00
Huisartsenpost Nucleus in Ziekenhuis Zorgsaam
Pastoor van Genklaan 6, 4501 AJ Oostburg (ziekenhuis Antonius) of Vlietstraat 2, 4535 PA Terneuzen

Apotheek  +31 (0)117 45 21 70 Pastoor van Genklaan 6, 4501 AJ Oostburg of +31 (0)117 38 02 22​ Westlandstraat 8, 4511 XX Breskens

Tandarts +31 (0)117 45 50 92 Makdo Mondzorgpraktijk, Melkweg 1A, 4501 GJ Oostburg

Fysiotherapie  +31 (0)117 38 21 50 Dorpsstraat 52-54, 4511 EH Breskens of +31 (0)117 45 40 00  Ledelplein 2, 4501 BM Oostburg

Dierenarts +31 (0)117 30 13 88  Dierenkliniek Ijzendijke, Minnepoortstraat 14, 4515 BC IJzendijke of +31 (0)117 45 44 84​ Dierenartsencentrum West, Noordwal 81, 4501 JT Oostburg

Autogarage +31 (0)117 38 00 70 Varamo Breskens, Deltahoek 22, 4511 PA Breskens of +31 (0) 117 45 29 96 Vakgarage Oostburg, Transportweg 7, 4501 PS Oostburg

Taxi Informeer bij de receptie naar de taximogelijkheden in Zeeuws-Vlaanderen
Buiten de openingstijden van de receptie kunt u ons voor zaken als late aankomsten, (geluids)overlast en andere dringende gevallen telefonisch bereiken via +31 (0)117 37 19 70. Dit telefoonnummer is tussen 0.00 uur en 7.00 uur uitsluitend voor noodgevallen bereikbaar.

Bel 112 bij spoed. 
Geef a.u.b. ook aan de receptie door dat u het alarmnummer gebeld heeft via het noodgeval-nummer +31 (0)117 37 19 70. Er kunnen dan maatregelen genomen worden om te zorgen dat hulpverleners op de camping zo snel mogelijk ter plaatse zijn.

Voor tips of een andere vraag kunt u de receptie bereiken via +31 (0)117 37 13 84 of kijk in de app voor meer informatie.

Bekijk hier ook de belangrijke adressen.
Ons terrein kent een veelheid aan bloemen en planten. Regelmatig krijgen we vragen over de namen van onze begroeiing. De witte borderplan Gaura lindheimiri was tot vorig jaar vooraan bij de slagboom aan de entree terug te zien. Deze Whirling Butterflies lijken op vlinders en staan tegenwoordig bij onze wasserette. 

In juni tot augustus bloeit bij sanitairgebouw G de reuzenlavendel genaamd Perovskia atriplicifolia ‘Blue Spire’. De paarse bloemenpracht bij sanitarigebouw G bloeit iets langer (juni-september).
Hoe bereikt u familiecamping Strandcamping Groede in Zeeland? U kunt Groede via Nederland of via België (Antwerpen) bereiken. Gebruik uw navigatie of een wegenkaart.

Via Nederland
U volgt de A58 richting Vlissingen. Vanaf Goes volgt u de borden richting Terneuzen (TOL). U gaat door de Westerscheldetunnel (toltarieven). Vanaf de tunnelafslag volgt u de route Noordzeekust / route Oostburg. U komt dan op de vernieuwde N61 en volgt Breskens en vervolgens Groede. Indien uw navigatie niet recent is bijgewerkt, volgt u de borden richting Oostburg, vervolgens Breskens en tenslotte richting Groede.

Via Antwerpen
Via Antwerpen zijn er twee mogelijke routes. 
Route 1 gaat via de ring rond Antwerpen en route 2 is een tolweg (Liefkenshoektunnel). Bij grote verkeersdrukte op de ring rond Antwerpen bespaart u via de tolweg tijd. Deze tolweg komt na Antwerpen uit op de N49 (Knokke-Antwerpen). Blijf deze weg volgen tot de afslag Breskens. Via Kaprijke steekt u bij Watervliet de grens over en vervolgt u uw weg via IJzendijke richting Breskens en tenslotte richting Groede. Lees meer over de routes. 
De actuele beschikbaarheid van onze kampeerplaatsen en huuraccommodaties kunt u via onze website in het online boekingssysteem raadplegen.
Vergeet u niet uw bankpasjes in te pakken? Met de kaart of contactloos betalen heeft de voorkeur. We aanvaarden Maestro en V-Pay. Betalen met een Creditcard is niet mogelijk.
 
Strandcamping Groede is een privéterrein. Krijgt u bezoek tijdens uw verblijf? Dagbezoek is overdag toegestaan, aanmelden bij de receptie is niet nodig. Dagbezoekers kunnen parkeren op de bezoekersparkeerplaats vooraan op de camping, hier geldt een uurtarief. Ook is het mogelijk om tegen een dagtarief te parkeren bij Parking Groede-Bad aan de Zeeweg. Dagbezoekers dienen in verband met de rust, de camping voor 22.00 uur te hebben verlaten. Overige bezoekers zijn alleen overdag welkom op het plein rond de muziektent. Bij overlast zal zonder enige opgaaf van reden de toegang ontzegd worden. Blijft uw bezoek ook overnachten? Meld dit bezoek dan bij aankomst aan via onze receptie. Per persoon per nacht wordt het logeertarief in rekening gebracht.
Meer halen uit uw verblijf in West Zeeuws-Vlaanderen? Via www.bezoekwestzeeuwsvlaanderen.nl is een overzicht aan inspirerende tips te vinden voor een dagje uit in de streek.
Heeft u een extra tentje mee voor de kinderen? Houd er rekening mee dat de afmetingen van dit bijzettentje maximaal 1,60m hoog en 6m2 mag zijn!   Het bijzettentje dient geplaatst te worden naast of nabij de dissel. Bij de Comfort XL en Comfort XXL plaatsen is een 2e bijzettentje toegestaan. Bij afwezigheid vragen we u het tentje weg te halen.
Makkelijk voor een dagje strand: een bolderkar. Ideaal om extra spullen mee te nemen, alles gaat in de bolderkar, zo heeft u alles bij de hand voor een ideaal dagje uit! Reserveer uw bolderkar via de Strandcamping Groede app of de fietsverhuur.

Voor een lekkere maaltijd hoeft u de camping niet af. In onze brasserie vindt u lekkere en betaalbare gerechten, ook voor de allerjongsten. ’s Avonds zit u heerlijk op het gezellige terras en geniet u van de zonsondergang, de gezelligheid en van de activiteiten op het centrale plein, waaraan de brasserie grenst.
In onze winkel zijn elke ochtend verse broodjes verkrijgbaar. Verse croisantjes, een wit stokbrood, en knapperige pistolets. Ook broodbeleg, verse jus en de krant vind je in de winkel om je ontbijt compleet te maken. 
Bekijk de actuele weersverwachting via de Buienradar.
C
In uw camper overnachten op Strandcamping Groede én van alle voorzieningen gebruik maken? Huur dan een verharde camperplaats. Onze verharde camperplaatsen zijn tussen de 80 en 120m² groot. U heeft keuze uit diverse plaatscategorieën. Ongeacht uw keuze kunt u gratis gebruik maken van alle campingvoorzieningen en van het camper verzorgingsstation.

Bent u op doorreis en wilt u geen gebruik maken van de voorzieningen op onze Strandcamping? Dan is ons parkeerterrein vooraan op de camping uitermate geschikt. Hier kunt u tot maximaal 16 uur staan tegen een voordelig tarief. Let op: deze parking is geen dagverblijf. In de winterperiode kunt u vanaf begin november t/m eind maart gratis gebruik maken van deze camperplaatsen. 
Zoekt u een plaats om uw caravan in de regio te stallen? Wij bieden verschillende (overdekte) stallingsmogelijkheden aan. Informeer hiernaar via de receptie.
De Groese polders lopen bijna meteen over in de Cletemspolder, te benoemen als een ware speelpolder! De hangbrug, het trekvlot én de stapstenen nodigen uit tot de gekste en leukste avonturen! Een geul doorsnijdt de duinen en verbindt kreek en duinen, waardoor de Cletemspolder is uitgegroeid tot een walhalla voor vogels. Klaar met ravotten of wandelen? Wandel terug naar Groede Podium voor een verse pannenkoek en een koel drankje. Al is een tussenstop misschien ook welverdiend? Steek dan de duinen over en geniet van het zeezicht op het terras van Strandpaviljoen PUUR of Strandpaviljoen Proost.
Wij zijn altijd bezig met het optimaliseren en verbeteren van onze service en ons aanbod. Wanneer u verbeterpunten en/ of opmerkingen met ons wilt delen stellen wij dit zeer op prijs. Na afloop van uw verblijf ontvangt u per mail een enquête waarin u uw ervaringen met ons kunt delen. Uiteraard mag u verbeterpunten en/of opmerkingen ook persoonlijk, telefonisch of per e-mail met ons delen.
D
Het gebruik van drones is op ons terrein niet toegestaan, wegens zowel privacyredenen als geluidsoverlast. 

Uitzonderingen gelden voor professionele bedrijven die door Strandcamping Groede worden ingehuurd voor de productie van film- en fotomateriaal.
De duinen zijn kwetsbaar. Respecteer de natuur en beschadig of verstoor niets. Duingras is brandbaar, maak geen kampvuur en pas op met gloeiende peuken. 
Kamperen in een tent, maar dan net even anders! Voorzien van alle luxe en comfort ervaart u in deze huuraccommodatie het ultieme kampeergevoel. De Dunetenten staan naast elkaar opgesteld aan het water, met weids uitzicht over de Groese polders.
E
Aan het strand recht tegenover de camping vindt u de EHBO-post van de Strandwacht. Hier kunt u in de zomermaanden (juli/augustus) terecht voor calamiteiten. Ook kunt u hier terecht wanneer u een persoon heeft gevonden of kwijt bent. Bij de receptie is tevens te allen tijde een Bedrijfshulpverlener aanwezig. 
Alle kampeerplaatsen beschikken over een eigen elektra-aansluiting, het amperageverbruik is beperkt. U kunt daarom géén gebruik maken van apparaten die veel stroom verbruiken zoals een grill of elektrische barbecue e.d.
Basis- en Basis XL plaatsen beschikken over 6 Ampere (ca. 1380 Watt). Comfort, Comfort XL en Comfort XXL plaatsen beschikken over 10 Ampere (2300 Watt), bij deze plaatsen heeft u de mogelijkheid om tegen betaling het amperageverbruik te verhogen, raadpleeg voor meer informatie onze receptie.
Stroom uitgevallen op uw plaats? De kans is groot dat u dit zelf op kunt lossen. De onderstaande kaart geeft de locaties van de elektrakasten aan, deze kunt u zelf openen. In de kast vindt u verschillende zekeringen, die per plaats zijn ingericht. Mocht u geen stroom hebben, probeer dan het volgende: Controleer of de zekering omhoog staat. Is dit niet het geval, kunt u de zekering zelf terug omhoog duwen. Staat de zekering correct, en heeft u nog steeds geen stroom? Schakel dan de zekering voor 30 seconden uit door deze naar beneden te zetten. Schakel nadien weer terug naar boven. Heeft u na deze handeling nog steeds geen stroom? Neem dan contact op met onze receptie.  

Ga naar de kaart met elektra kasten.
Uw elektrische auto opladen? U vindt een oplaadpunt op de parkeerstrook voorbij de wasserette en op de parkeerplaats bij de veranda-chalets. Om gebruik te maken van deze laadpalen heeft u een laadpas nodig.
De meeste lege plastic flessen en/ of blikjes kunt u inleveren in onze vakantiewinkel of de supermarkten in de buurt. Hiervoor ontvangt u statiegeld. 
Op de camping zijn verschillende maatregelen genomen om energie te besparen. Zo gebruiken we minimale verlichting op het terrein. Zo besparen we energie én kunt u 's avonds genieten van een prachtige sterrenhemel!

Om verspilling van water tegen te gaan hebben we verschillende stappen ondernomen. Daardoor is de waterdruk wellicht lager dan u gewend bent. 
Wij zijn altijd op zoek naar manieren om wat we doen, nog beter te doen. Dit kunnen wij niet zonder de medewerking van onze gasten. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen: Wat was goed? Wat kan verbeteren? Wanneer wij in het bezit zijn van uw e-mailadres sturen wij u na afloop van uw verblijf een enquête toe. Door het invullen van de vragenlijst kunt u uw mening met ons delen.
Lekker eten of drinken? Bekijk de mogelijkheden op en rond de Strandcamping. 
Alle kampeerplaatsen beschikken over een eigen elektra-aansluiting. 
Om gebruik te maken van deze aansluiting is een Eurostekker (CEE-stekker) nodig.
Bent u niet in het bezit van een dergelijk adapter kunt u deze aanschaffen via de Vakantiewinkel of onze receptie.
F
De omgeving van onze familiecamping leent zich uitstekend voor eindeloze én grenzeloze fiets- en wandeltochten. Want voordat u het weet, steekt u de grens met België over. De strandcamping is een ideaal startpunt voor een recreatieve fietstocht, langs de kust of door de polders. Bij het Rent & Joy verhuurpunt op de camping is een handige omgevingskaart met fietsknooppunten verkrijgbaar.

Geen fietsen meegenomen? U huurt hier eenvoudig een (elektrische) fiets of ander voertuig naar keuze. Vooraf reserveren is aan te raden. Dit is mogelijk via de App.
Op Strandcamping Groede kunt u een breed assortiment aan fietsen en extra's huren bij het Rent & Joy Verhuurpunt. Wij verhuren dames- en herenfietsen, kinderfietsen, e-bikes, e-choppers, e-scooters, kinderzitjes, bakfietsen, e-bakfietsen, tandems en bolderwagens. 

Reserveer uw vervoermiddel eenvoudig via onze Strandcamping Groede app! Onder Mijn Verblijf vindt u de fietsverhuur. U kunt de sleutels ophalen bij het Rent & Joy Verhuurpunt, of wanneer gesloten, in de receptie. Hier kunt u ook terecht om een fiets te huren. 

Bekijk hier de huurvoorwaarden die van toepassing zijn bij het huren van een vervoermiddel. Service bij pech onderweg, schade of annuleren? Reserveer bij uw vervoermiddel het Zeker op weg Pakket
 
Wanneer onze foto- of videograaf een opname wenst te maken van u alleen of waarop slechts een beperkt aantal anderen worden vastgelegd, dan wordt uw toestemming gevraagd. Wanneer er echter een grote groep in beeld wordt gebracht, zoals bij activiteiten of evenementen, dan is dat helaas onmogelijk.
Geef het door aan de receptie wanneer u, bijvoorbeeld op social media, beeldmateriaal ziet waar u of uw kind(eren) op staan en dit liever niet wenst. Wij verwijderen dan het beeldmateriaal.
Bij onze frituur haalt u heerlijke verse frietjes en lekkere snacks. Eet uw frietjes op in het zonnetje naast ons gezellige plein, of neem een gezinszak mee naar uw plaats. En met een ruim assortiment snacks is er voor elk wat wils! Of bent u op zoek naar verkoeling? Geniet van een ijsje op een warme dag! Kies voor een softijsje, milkshake, slushpuppy en nog veel meer! 

Kijk voor openingstijden en het menu bij Eten & Drinken.
G
Is uw gasfles leeg? In onze winkel kunt u verschillende flessen omruilen, en enkele flessen aankopen. Camping-Gaz en DIN 5 en 11 kg zijn bij ons verkrijgbaar. Voor meer informatie en de prijzen kunt u terecht bij de vakantiewinkel.
Heeft u kleine bedragen contant geld nodig? Bij de receptie en de vakantiewinkel kunt u kleine bedragen opnemen. Er is geen pinautomaat aanwezig op de camping. 

Het dichtsbijzijnde pinautomaat vindt u in Groede, bij Tankstation Van den Hemel, en is beschikbaar tijdens de openingstijden. Daarnaast zijn er verschillende pinautomaten in Breskens 24/7 beschikbaar, zoals bij supermarkt Plus.
Strandcamping Groede is een echte familiecamping. Het is daarom belangrijk dat het ’s avonds rustig is op de camping, zodat iedereen van zijn of haar nachtrust kan genieten. Muziekinstallaties en muziekinstrumenten mogen enkel gebruikt worden als het geluid ervan alleen op uw eigen plaats te horen is, ook overdag.
Een dagje naar Gent? Let op dat auto's in sommige gevallen geregistreerd moeten worden als je in de lage-emissiezone wilt rijden. Nederlandse voertuiggegevens worden automatisch opgehaald in het kentekenregister van de RDW. Heeft u een auto met een nummerplaat die niet afkomstig is uit Nederland of België dan moet u eerst controleren of u uw voertuig moet registreren. Kijk hier voor meer informatie! 
Hoog water? Laag water? Bekijk hier de getijden.
Wanneer u iets bent verloren op, of in de buurt van de camping, is het mogelijk dat het is afgegeven bij de receptie. Kom daarom altijd even informeren. Mocht uw verloren voorwerp nog niet terecht zijn dan noteren wij wat, waar en wanneer u het verloren heeft. Wanneer uw verloren voorwerp alsnog wordt afgegeven, dan nemen we contact met u op. Het is ook mogelijk dat uw eigendommen zijn afgegeven op de strandpost of bij een strandpaviljoen in de buurt. Ga ook altijd even na of hier iets is afgegeven. Een telefoontje is vaak voldoende.

Heeft u zelf (waardevolle) spullen gevonden? Deze kunt u afgeven bij de receptie. Wij noteren dan wat, waar, en wanneer u het heeft gevonden. 

Gevonden voorwerpen worden tot het einde van het kampeerseizoen bewaard. Voorwerpen welke niet opgehaald zijn, proberen wij zoveel mogelijk aan het goede doel te schenken. 
Wij doen ons best om het terrein zo netjes mogelijk te houden en het gras op de kampeerplaatsen goed te onderhouden. Het gras wordt voor uw aankomst gemaaid. Verblijft u langere tijd? Dan zal onze servicedienst tussentijds het gras ook komen maaien, mits dit geen onveilige situaties opleverd, door bijvoorbeeld auto's of veel losse spullen op de plaats. Mocht u overlast ondervinden van beplanting of is het gras te lang, meld dit dan bij onze receptie. Tijdens het maaien wordt het gras niet opgevangen.
H
Uw huisdier mee op vakantie? Bij Strandcamping Groede is uw huisdier welkom, mits volgens de wettelijke regels ingeënt. Daarnaast vragen we u om uw huisdier altijd aan te lijnen, ook bij uw kampeermiddel of verhuuraccommodatie.

U kunt uw hond buiten de camping uitlaten. Ruimt u de uitwerpselen van uw hond direct op, zowel op als buiten de camping. Zo houden we samen de camping én de omgeving netjes. Bij aankomst ontvangt u een houder met hondenpoepzakjes. Eventuele navulling kunt u verkrijgen bij de winkel. 

Daarnaast hebben verschillende sanitairgebouwen een speciale hondendouche. Hiermee kunt u eenvoudig en veilig uw hond wassen. Sanitairgebouw G, H, M en R beschikken over deze hondendouches. 

Wij vragen u rekening te houden met andere gasten. Niet iedereen is een hondenliefhebber. Zo hebben wij speciale velden waar een verblijf met honden niet is toegestaan. Houd uw viervoeter aangelijnd, en ruim uitwerpselen op, zodat we samen kunnen genieten van een heerlijk zorgeloos verblijf.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website
Rennen, graven, zwemmen, en ravotten op het strand. Hoe heerlijk is dat! Het strand is een heerlijke plek om met uw hond te wandelen en spelen. Maar houd hier rekening met de regels die gelden op het strand.

In de periode van 1 mei t/m 30 september, van 10.00 tot 18.00 uur moet uw hond aangelijnd zijn. Van 18.00 tot 10.00 uur mag uw hond vrij rondlopen. In de periode van 1 oktober tot 1 mei mag uw hond de hele dag los lopen. Wij vragen u deze tijden te respecteren, en overlast voor andere strandbezoekers te voorkomen. 

Ook op het strand en de paden er naartoe dient u de uitwerpselen van uw hond direct op te ruimen. Zo voorkomt u ergernis van andere strandbezoekers. En na afloop van het strandbezoek kunt u uw hond heerlijk afspoelen onder één van de hondendouches op de camping. 
Heeft uw viervoeter letterlijk de beest uitgehangen? Was uw hond met warm water in één van de hondendouches bij de sanitairgebouwen. Sanitairgebouw G, H, M en R beschikken over deze hondendouches. Zie de plattegrond.
De camping houden wij graag schoon en fris. Bij aankomst ontvangt u van ons dan ook poepzakjes in een leuke houder. Navullingen hiervoor zijn verkrijgbaar in de vakantiewinkel. Verspreid over het hele terrein hangen afvalbakken, zodat u de uitwerpselen van uw viervoeter makkelijk kunt opruimen. Liggen er uitwerpselen op straat van een andere hond? Maak de hondeneigenaar hierop gerust attent. Urineren rondom de veldjes is niet hygiënisch. Probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen.
Wij doen er alles aan om uw verblijf en dat van andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Ons huishoudelijk reglement helpt daarbij. Wij gaan er vanuit dat alle gasten op de hoogte zijn van deze regels en deze tijdens het verblijf zullen naleven, zowel op de camping als in de omgeving. Evenals de Recron voorwaarden en de algemene voorwaarden per verblijfstype, zijn deze regels van toepassing op uw verblijf.
Uw afval kunt u kwijt bij onze milieustraat. Deze vindt u schuin tegenover de receptie. Papier, plastic, groen, rest-afval, glas en batterijen kunt u hier achter laten. Ook kleine huishoudelijke apparaten kunt u in de daar voor bestemde container plaatsen.
De meeste lege plasticflessen en blikjes kunt u inleveren in onze vakantiewinkel of de supermarkten in de buurt. Hiervoor ontvangt u statiegeld.

Verblijft u in een panoramahuisje? Op het strand staan afvalbakken ter voorkoming van zwerfvuil. Gelieve deze niet voor huisvuil te gebruiken. Het huisvuil kunt u deponeren in de afvalcontainers boven op de dijk. Lege flessen, papier of karton graag gescheiden deponeren in de daarvoor bestemde afvalcontainers. Lege batterijen kunt u bij vertrek achterlaten in uw huisje.
I
Om ervoor te zorgen dat u bij aankomst meteen van uw vakantie kunt genieten, zonder lang te hoeven wachten, kunt u vooraf alvast online inchecken via de Strandcamping Groede App. U vindt 'inchecken' onder 'Mijn verblijf'. U kunt pas inchecken als uw betalingen voldaan zijn en u de gegevens van uw medereizigers en uw autokenteken ingevuld heeft.

Bent u niet online ingecheckt, dan kunt u niet door de slagboom rijden. Meldt u zich in dit geval bij onze receptie om uw gegevens aan te vullen en/of uw betaling te voldoen. Houdt u in dit geval rekening met wachttijden. ​Uiterlijk een dag voorafgaand aan uw verblijf sturen wij per email uw plaatsnummer toe.
Een vakantiefoto versturen, kijken wat er in de omgeving te doen is, op de hoogte blijven van het laatste nieuws, of tóch nog even uw e-mail checken. Ook tijdens de vakantie is internet voor velen onmisbaar. 

Internet op de Strandcamping
U kunt op uw kampeerplaats gratis gebruik maken van het netwerk WiFi Gratis. Dit netwerk is geschikt voor basis internetgebruik.
De huuraccommodaties beschikken elk over een eigen internetmodem met eigen WiFi-signaal.

Hoewel wij een dekkend netwerk hebben, kunnen wij helaas geen bereik garanderen. Het gratis netwerk is niet geschikt voor het verzenden en ontvangen van grote bestanden, livestreams en het downloaden van films.

Is het WiFi signaal wat minder? Verlaag de streamingkwaliteit.
Haperende WiFi is natuurlijk vooral vervelend als u video’s of muziek wilt streamen op uw apparaat. Streamen is - samen met downloaden - de activiteit die het meeste data opslurpt. Vervelend, maar logisch dat de router van de camping het moeilijk heeft als vele gasten tegelijkertijd video’s of series streamen op een regenachtige dag. U kunt het uzelf makkelijker maken door de streamingkwaliteit te verlagen. Zo verbruikt u minder data en zal uw beeld of geluid minder haperen. Bij de meeste streamingdiensten (Netflix, YouTube, Spotify) kunt u de kwaliteit of het dataverbruik zelf aanpassen.
 
Ervaart u problemen tijdens het gewone ‘browsen’? Schakel dan de lite-modus van de browser in.
Hierdoor laden pagina’s sneller en verbruikt u minder data. Internet buiten of zet een raam open.
In tegenstelling tot bij u thuis, komt de WiFi van de camping door de buitenlucht. Elk obstakel tussen uw apparaat en de antenne, verzwakt het signaal. Vooral water en metaal zijn funest voor het bereik. Denk bijvoorbeeld aan het aluminium dat in veel caravans zit verwerkt. Een raam openzetten kan dan al helpen. Het beste is natuurlijk om buiten te internetten. Dat zorgt meteen voor het ultieme kampeergevoel! Ga voor het beste bereik ook niet te dicht bij een loofboom zitten. Die houden - ook als het kurkdroog is - veel water vast en daar houdt uw WiFi-signaal niet van.
De volledige inventarislijst van onze huuraccommodaties is te vinden op onze website. Ontbreekt er iets of gaat er tijdens uw verblijf iets kapot? Verzoeken wij u vriendelijk dit door te geven aan de receptie, zodat de inventaris aangevuld kan worden.
J
Helaas hebben wij geen seizoen- en/of jaarplaatsen meer beschikbaar. Deze worden niet meer aangeboden in verband met geplande renovatie werkzaamheden op het vaste terrein. De verwachting is ook dat deze in de nabije toekomst niet opnieuw uitgegeven zullen worden. Om geen valse verwachtingen te wekken noteren wij helaas geen namen meer op de wachtlijst.
K
Wij doen er alles aan uw verblijf op onze camping zo comfortabel en prettig mogelijk te maken voor iedereen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent, of een klacht hebt. Laat dit ons zo snel mogelijk weten en meld uw klacht bij de receptie. Wij zullen dan ons uiterste best doen om dit samen met u op te lossen. 
Hoewel de camping een veilige omgeving is, raden wij u toch aan om waardevolle spullen op te bergen. In onze huuraccommodaties bevind zich een kluisje. We hebben helaas geen andere mogelijkheden m.b.t. kluisjes
In de vakantiewinkel zijn, tegen betaling van € 1,00 statiegeld per stuk, koelelementen van Strandcamping Groede te gebruiken. De kosten voor het invriezen bedragen € 0,25 per element per keer. Wanneer u de koelelementen na gebruik weer bij ons inlevert, krijgt u uw statiegeld terug. Eigen koelelementen kunnen niet worden ingevroren.
Met een kampeermiddel op reis zonder koelkast, maar toch graag genieten van een gekoeld hapje en drankje? Huur een koelkast voor de gewenste vakantieperiode. De koelkast wordt tot de standplaats geleverd en terug opgehaald door de verhuurpartij. Meer informatie of een koelkast aanvragen? Dat kan per email. Vergeet hierin niet uw naam, telefoonnummer, huurperiode en uw plaatsnummer op de Strandcamping te vermelden.

De verhuur van koelkasten gaat niet via Strandcamping Groede. Bij vragen kunt u per email terecht bij de externe verhuurpartij. 
Vooral 's morgens genieten de konijnen op het terrein van hun rust. Helaas komt in het najaar regelmatig voor dat de konijnenziekte Myxomatose heerst. Deze ziekte is alleen voor konijnen besmettelijk en voor mens en (andere) dieren volledig ongevaarlijk. Ziet u dode of zieke konijnen liggen, wilt u dit dan a.u.b. doorgeven aan de receptie? Wij doen er alles aan om deze dieren zo snel mogelijk te verwijderen. 
Wij bieden geen kortingstarief meer aan op vertoon van een kortings- en/of lidmaatschapskaart. Wij maken u daarom graag attent op onze overnachtingtarieven en de verschillende voordelige kampeerarrangementen die wij in het voor- en naseizoen aanbieden. 
Deze bunker uit de Tweede Wereldoorlog ligt net buiten de camping bij Speel-en Bunkerpark Groede Podium. Een rustige ligging middenin de natuur met het strand, de camping en Groede dorp op steenworp afstand.
De bunker heeft 8 slaapplaatsen en is opgedeeld in twee verdiepingen. Meer informatie >
L
De Strandcamping ligt direct aan zee en is omgeven door natuur en verschillende horecagelegenheden. Bekijk hier onze Strandcamping en de omgeving van bovenaf. 
Logees dienen zich uiterlijk op de dag van aankomst aan te melden via onze receptie. Zij betalen per persoon en per huisdier het logeertarief. Houdt u wel rekening met het maximum aantal personen per plaats.
Onder de luifel vragen wij u om geen gebruik te maken van grond- of gaatjesdoek etc. Zo houden we het gras voor gasten na u ook groen.
M
In de regio kunt u verschillende markten vinden, met een ruime diversiteit aan kramen. De vaste weekmarkt vindt u op woensdag in Oostburg, op donderdag in Middelburg, op zaterdag in Brugge, en het hele weekend in Antwerpen.

Daarnaast zijn er tijdens het seizoen op meerdere plaatsen braderieën, rommelmarkten en andere evenementen te vinden. Meer info en een overzicht is te vinden via Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen.
Op het terrein van de camping geldt een maximum snelheid van 15 km/u. Dit geldt voor alle voertuigen, waaronder ook fietsers en scooters. 
Langs de vloedlijn, op het strand en op de golfbrekers is voldoende natuurlijk voedsel aanwezig voor de meeuwen. Daarom vragen wij u met klem de meeuwen niet te voeren. Ze leren snel en worden steeds brutaler. Laat voedsel niet onbeheerd achter, maar deponeer afval in daarvoor bestemde afvalbakken. 
Via  'Mijn panoramahuisje' kunt u o.a. uw reserveringen inzien en gegevens wijzigen. 
Via 'Mijn Strandcamping Groede' kunt u o.a. uw reserveringen inzien en gegevens wijzigen. 
Bij onze mileustraat kunt u al uw afval kwijt. De milieustraat vindt u schuin tegenover het receptiegebouw, en op de plattegrond bij het groene icoontje met verpakkingen. Papier, plastic, glas, batterijen, groen- en huishoudelijk afval kunt u hier achter laten. Ook kleine huishoudelijke apparaten kunt u in de daarvoor bestemde container plaatsen.
De meeste lege plasticflessen en blikjes kunt u inleveren in onze vakantiewinkel of de supermarkten in de buurt. Hiervoor ontvangt u statiegeld.

Hier vindt u ook het servicestation voor campers. U kunt uw afvalwater direct kwijt in de lozingsput. Na gebruik vragen wij u om het deksel schoon te spoelen en de put terug dicht te doen. Ook is het hier mogelijk vers water te tanken. 
Let op dat in België auto's in sommige gevallen geregistreerd moeten worden als je in de lage-emissiezone wilt rijden. De Nederlandse voertuiggegevens worden automatisch opgehaald in het kentekenregister van de RDW. Heeft u een auto met een nummerplaat die niet afkomstig is uit Nederland of België, dan moet u eerst controleren of u uw voertuig moet registreren. Dit is het geval in o.a. Gent, Brussel en Antwerpen. Voor meer informatie, bezoek de website van de ANWB.
Zowel op de camping als in de directe omgeving bieden wij een bereikbare omgeving voor mindervaliden. 

Op de camping hebben wij in de sanitairgebouwen G en R verschillende voorzieningen voor mensen met een functiebeperking. Op verzoek kunt u de sleutel van deze ruimte verkrijgen bij de receptie. Naast deze ruimte is elke laatste douche of toilet in elke sanitaire ruimte voorzien van beugels, en zijn alle familiedouches ook geschikt voor mensen met een functiebeperking of mensen die hulp nodig hebben met het douchen.

Wij hebben een strandrolstoel beschikbaar, waarmee een bezoek aan het strand mogelijk is. Informeer via onze receptie naar de mogelijkheden. 
N
Naaktrecreatie is langs de Zeeuws-Vlaamse kust enkel toegestaan op de stranden tussen de paalhoofden 20 en 23 (Walendijk Groede). Bij Strandpaviljoen Van Houten geldt een kledingvoorschrift, naaktrecreatie is niet toegestaan.

Langs de rest van de kust en op Strandcamping Groede zelf is naaktrecreatie verboden. 
Strandcamping Groede is een echte familiecamping; het is daarom belangrijk dat het ’s avonds rustig is op de camping, zodat iedereen van zijn of haar nachtrust kan genieten. Na 22.00 uur geldt er avondrust op het terrein. Wij vragen u om na middernacht niet meer buiten te zitten. Muziekinstallaties en muziekinstrumenten mogen enkel gebruikt worden als het geluid ervan alleen op uw plaats te horen is, ook overdag. Douchen na middernacht is niet toegestaan. De warmwatertoevoer kan uitgeschakeld zijn tussen 23.00 en 07.00 uur. Lees hier ons huishoudelijk regelement.
Strandcamping Groede ligt aan verschillende bijzondere natuurgebieden.

De Groese Polders, een aaneenschakeling van kleine natuurgebieden en recreatienatuur. Er is alle vrijheid om te ravotten op de boomstammen en de klimtoren met glijbaan. Een actieve manier van vertier! Het gebied wordt begraasd door zeldzame landbouwdieren zoals de Zeeuwse witrikkoe. Breng ook eens een bezoekje aan Speel- en bunkerpark Groede Podium, wat grenst aan de Groese Polder.

De Cletemspolder, gelegen naast de Strandcamping nodigt uit tot een mooie wandeling en leuke belevenis. Het speeltoestel, de hangbrug, het trekvlot én de stapstenen beloven een avontuurlijke middag.

Op slechts een kilometer van de Strandcamping bevindt zich het unieke recreatiegebied Waterdunen waar eb en vloed de natuurontwikkeling bepaalt. Met zo’n 14 kilometer aan paden is Waterdunen een heerlijke plek voor een wandeling. Struinen door de natuur en zien hoe de getijdenduiker z’n werk doet terwijl de kinderen zich vermaken met zand, water, slik en schelpen in het speelgedeelte. En wilt u uw natuurkennis verrijken? Dat kan in de observatiehutten en tijdens een excursie. Honden en fietsers zijn hier niet toegelaten.
Buiten de openingstijden van de receptie kunt u ons voor late aankomsten, (geluids)overlast en andere dringende gevallen telefonisch bereiken op onderstaand telefoonnummer +31 (0)117 37 19 70.
Ons noodnummer is tussen 00.00 uur en 7.00 uur uitsluitend voor noodgevallen bereikbaar.

Alarmnummer 112 - Politie, brandweer, ambulance (alleen als elke seconde telt!)
O
Zeeuws-Vlaanderen biedt het beste van twee werelden. Cultuur van historische stadjes en dorpen gaan hand in hand met zee en strand in Zeeland. U hoeft zich geen seconde te vervelen, de mogelijkheden zijn legio.
Bekijk hier wat er in de omgeving allemaal te beleven is!
Overnacht u in een Panoramahuisje op het strand? Begin de dag goed met verse broodjes. Hiervoor hoeft u de deur niet uit! Online bestelt u uw broodjes. U vindt de bestelling in de houten kist naast de deur. Zo kunt u - met de voetjes in het zand - ontspannen genieten van een heerlijk ontbijt aan zee. Wist u dat u ook de krant, een sapje of iets lekkers voor bij de koffie kunt meebestellen?

Bestel de dag op voorhand voor 24.00 uur uw ontbijt via Mijn verblijf in de App. U kunt direct online afrekenen.
Het ontbijt wordt in de houten bezorgbox naast de deur gelegd.
Vanwege de sfeer op de veldjes en omwille van de brandveiligheid zijn er enkele richtlijnen waar u rekening mee dient te houden bij het opbouwen van uw kampeermiddel. 

De opbouwrichting vindt u per plaats, op de plattegrond aangeduid, met een streepje achter uw plaatsnummer. Indien de kampeerplaats voorzien is van een schelpenverharding, plaatst u uw caravan en voortent volledig op de schelpen met de ingang naar het midden van het veld. 

Mocht u tijdens het opbouwen niet zeker weten of u goed staat. Vraag het even na bij de receptie of aan iemand van de Servicedienst. Zij helpen u graag verder! 
Het is niet toegestaan om open vuur te maken, ook niet in een vuurkorf.
Op stap met het openbaar vervoer? Het fiets- en voetveer tussen Breskens en Vlissingen is ideaal als u een dagje één van de eilanden van Zeeland wilt ontdekken. De veerdienst is bestemd voor voetgangers, fietsers en bromfietsers. Ideaal voor een dagje fietsen "aan de overkant"!

Vanaf het Veerplein in Vlissingen is het in het hoogseizoen ook mogelijk de Zonnetrein te nemen. Deze rijdt langs de Boulevard naar het centrum van Vlissingen.

Of toch iets verder het land in met de trein? Het dichtstbijzijnde treinstation is in Vlissingen, direct naast de aanlegplaats van de veerboot. Vanaf Vlissingen gaat de intercity naar Amsterdam Centraal. U kunt overstappen in Roosendaal en Rotterdam Centraal naar andere richtingen. Gebruik voor het plannen van uw reis de NS website of app. Of gaat u liever een dagje naar België? Vanaf Brugge en Knokke kunt u de trein nemen.. Meer info is te vinden op de site van NMBS.

De haltetaxi biedt taxivervoer van bushalte naar bushalte in Zeeland, op trajecten of momenten waar(op) de bus niet rijdt. Vanaf de camping is er helaas geen directe aansluiting meer.

Eropuit met de bus, trein of tram in Nederland of België? Kijk op de website voor meer informatie over openbaar vervoer.
Bekijk alle openingstijden op een rijtje.
Wist u dat de zee ’s nachts soms licht geeft? De zee licht dan blauw/groen op door de zeevonk, een minuscuul lichtgevend diertje. Vooral tijdens zwoele zomeravonden kan de zee oplichten op plekken waar het water beweegt, zoals in de golven. Als de zee licht geeft, loop dan eens door het natte zand of door het water. U ziet sterretjes op uw armen, voeten of benen.
P
De 17 km lange kust tussen Cadzand-Bad en Breskens wordt niet alleen beschermd met duinen en dijken, maar ook door paalhoofden. Deze paalhoofden rijzen meestal in rijen van twee, bij eb uit het water op. Bij hoog water staan de houten boomstammen meestal volledig onder water. De golven van de Noordzee worden afgeremd door de paalhoofden en rollen rustiger naar het brede zandstrand. Hierdoor wordt er minder zand van de stranden weggeslagen. 

Verder zijn Paalhoofden ook goed voor het zeeleven. De gedeeltes van de palen die regelmatig helemaal onder water staan, zitten vaak onder de mosselen en zeepokken. Tussen de palen in leven vaak ook krabben, garnalen en kleine visjes die er relatief beschut zitten. 
Paardrijden of paarden verzorgen tijdens je vakantie? Dan kan in de buurt van de Strandcamping, bij het Zoete Pèèrd in de polder van Groede. Van een snuffelcursus (voor kinderen), tot buitenrit of zelfs het stallen van een eigen paard (in overleg). Meer informatie is te vinden via de website.

Een strandrit maken? Dat is op de stranden in de Gemeente Sluis toegestaan langs de vloedlijn van 1 september tot en met 30 april. Denk eraan dat uitwerpselen direct opgeruimd dienen te worden.
Pakketten kunt u op de camping laten bezorgen. Deze kunt u in de Vakantiewinkel ophalen, tijdens de reguliere openingstijden. Neem hiervoor wel een legitimatiebewijs mee. 
Een ideale plaats om te genieten van een bijzondere strandbeleving. Geen zomerse stranddag? Vanaf de loungebank geniet u in alle rust vanachter het glas van een prachtig panoramisch uitzicht over de zee en het strand.  Met de panoramacabine heeft u altijd uw eigen plekje op het strand. Meer info via de website
Slapen op het strand van Groede? In de panoramahuisjes geniet u van een unieke strandervaring. 
Wanneer u in een huuraccommodatie verblijft, parkeert u de auto op de eigen standplaats of in het daarvoor bestemde parkeervak. Slaapt u in een Panoramahuisje? Dan is er een parkeerplaats voor u gereserveerd op de parking bij Strandhuys Jaxx. Bij de receptie hoort u op de dag van aankomst waar u deze kunt vinden.

Op al onze kampeerplaatsen dient de auto bij uw kampeermiddel te staan, uitgezonderd de autovrije velden in de zones P, R, en Z. Aan de voorzijde van deze velden zijn per plaats de parkeerplaatsen aangegeven. Houdt u rekening met de totale breedte van de plaats: basisplaats 8-9 meter, comfort 10 meter, comfort XL 10-13 meter breed.
Creër zoveel mogelijk ruimte voor uw auto door uw caravan zover mogelijk tegen de hoek van het schelpenvak te plaatsen. 

Op uw kampeerplaats is het toegestaan om één auto te parkeren. Mocht u met twee auto’s komen dan heeft u de mogelijkheid, voorafgaand aan uw verblijf, een extra parkeerplaats op de camping bij te boeken. Als deze niet meer beschikbaar is, kunt u de extra auto op de grote parkeerplaats aan de voorzijde van de camping parkeren. U betaalt in beide gevallen het dagtarief.

Let op! In het hoogseizoen zijn parkeerplaatsen beperkt beschikbaar vanwege de drukte.
Wanneer er op uw standplaats voldoende ruimte is en het uitzicht van andere gasten niet belemmerd wordt, is het toegestaan een partytent te plaatsen. De maximaal toegestane afmetingen zijn 3 x 3 meter en mag niet voorbij het schelpenvak komen. De zijwanden dienen open te zijn. Bij afwezigheid van één of meerdere nachten dient de partytent volledig (inclusief frame) afgebroken te zijn.
Heeft u contant geld nodig? Bij de receptie en de vakantiewinkel kunt u kleine bedragen opnemen. Er is helaas geen pinautomaat aanwezig op de camping.

Het dichtsbijzijnde pinautomaat vindt u in Groede, bij Tankstation Van den Hemel, en is beschikbaar tijdens de openingstijden. Kijk hier voor alle Geldmaat locaties in de buurt. 
Feestcafé de Groese Duintjes is omgetoverd tot Pizza & IJsbar De Duintjes! Hier kan je terecht voor heerlijke pizza, pasta, schepijs, een bakje koffie of een lekker biertje op het terras. Ook voor afhaal! Meer informatie vindt u onder Eten & drinken
In onze Vakantiewinkel kunt u pizza's afhalen. Bekijk het assortiment en bestel online. Gelieve 15 minuten voor sluitingstijd te bestellen in de winkel.
Op zoek naar overnachtingsmogelijkheden voor vrienden en familie die de voorkeur niet geven aan een camping? Denk eens aan onze Polderhuysen. Drie verschillende vakantiehuizen voor 8, 16 of 19 personen in de polders van Zeeuws-Vlaanderen.
U kunt persoonlijke post ontvangen op Strandcamping Groede. De inkomende post wordt door de receptie gesorteerd. Het wordt bij u op de plaats afgegeven of u wordt gebeld dat u de post bij de receptie kunt afhalen.

Pakketten kunt u op de camping laten bezorgen. Deze kunt u in de Vakantiewinkel ophalen, tijdens de reguliere openingstijden. Neem hiervoor wel een legitimatiebewijs mee. 
Op ieder moment van de dag, gedurende het hele jaar, het is altijd genieten op het strand! Daar hoort een hapje en drankje of gezellig diner bij. Het dichtstbijzijnde paviljoen vanaf de Strandcamping is Strandpaviljoen Puur. Meer informatie is te vinden via Eten & drinken.
R
Bij de receptie kunt u terecht voor allerlei zaken! Heeft u vragen over of tijdens uw verblijf? We helpen u graag verder.
Verschillende animatieactiviteiten vinden plaats in de recreatietent. U vindt de recreatietent naast de Brasserie in het centrum van de camping. Op de plattegrond vindt u de tent als Animatieruimte/-team in de legenda.

Kijk voor meer informatie bij Animatie in de app.
Recron is de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland. Lees er meer over op de website bij Documenten en voorwaarden.
We geven kinderen graag het goede voorbeeld op onze familiecamping. Roken is daarom bij de speelgelegenheden en in-en rondom de sport- en spelvoorzieningen niet toegestaan. Ook is roken in de huuraccommodaties en in alle openbare binnenruimtes verboden.

Buiten roken? Deponeer de sigarettenpeuk dan in een asbak of in de daarvoor bestemde afvalbakken bij de sanitairgebouwen of in het centrum. Dan doet u ons, andere gasten en het milieu een plezier mee, want wist u dat sigarettenfilters voor 95 procent uit plastic (cellulose-acetaat) bestaan? Het duurt meer dan 10 jaar voor filters zijn afgebroken. Intussen kunnen ze in zee terechtkomen of worden ze door vogels voor voedsel aangezien.
 
Een leuk uitje tijdens de vakantie: zeehonden spotten in de Westerschelde! De 1,5 uur durende vaartochten worden aangeboden door de Festijn te Breskens. Het zien van zeehonden wordt niet gegarandeerd, maar de laatste jaren worden deze zoogdieren tijdens iedere tocht gespot. Zwemmend, vissend of heerlijk zonnend op de zandplaat. 
S
Op de camping vindt u verschillende sanitairgebouwen, verspreid over het terrein. Deze zijn voorzien van sanitaire voorzieningen, zoals toiletten, douches en wasbakken, en voorzieningen voor de was en afwas. U kunt overal gratis gebruik van maken. Voor zowel dames, heren, én kinderen is er een deel ingericht met toepasselijke voorzieningen. Verder beschikken sommige gebouwen over een buitendouche, ideaal na een dagje strand. Sommige sanitairgebouwen zijn uitgerust met een speciale hondendouche.
Douchen na middernacht is niet toegestaan, zodat het rustig is op de camping. De warmwatertoevoer kan uitgeschakeld zijn tussen 23.00 en 07.00 uur.

Benieuwd welk gebouw zich het dichtste bij uw plaats bevindt? Neem een kijkje op de plattegrond. Daarop staan ze allen aangeduid.
Alle kampeerplaatsen (met uitzondering van zone G) zijn voorzien van een schelpenverharding. Dit biedt een stevige en egale ondergrond, ideaal voor het kamperen. Wij raden aan een stevig zeildoek mee te nemen dat u onder het grondzeil kunt gebruiken. Dit maakt schoonmaken makkelijker en verminderd de kans op eventuele beschadigingen aan uw tentzeil.

U dient uw caravan en voortent volledig op de schelpen te plaatsen. De schelpen kunt u volledig afdekken, maar het gras dient onbedekt te blijven. 
Wist u dat strand Groede een van de schoonste stranden van Nederland is? Helpt u mee het strand schoon te houden? Iedereen komt graag op een schoon strand en ook het milieu is erbij gebaat! Neem dus uw afval weer mee als u het strand verlaat.
Service nodig tijdens uw verblijf? Wij bieden verschillende soorten services aan. Van postpakketten service tot service bij storingen. Veel van de informatie verkrijgt u in de email die u voorafgaand aan uw verblijf ontvangt of in het welkomstpakketje bij aankomst. Ook in de Strandcamping Groede App vindt u veel praktische informatie en tips.

Een storing of andere vraag. We helpen graag. Kijk bij Storingen in de App of neem contact op met de receptie.
 
Voor u het terrein op kunt moet u langs de slagboom. Deze werkt met kentekenherkenning. Dit betekent dat uw kenteken bij ons geregistreerd moet zijn om toegang te krijgen. Het kenteken wordt genoteerd wanneer u (online) incheckt. Zodra uw vakantieperiode start heeft u toegang tot de camping.

Staat uw kenteken bij ons geregistreerd? Dan kunt u tussen 07:00 en 00:00 door de slagboom rijden. Tijdens uw verblijf kunt u tussen deze tijden te allen tijde het terrein op- en af rijden.

Arriveert u later? Dan kunt u de auto vooraan parkeren, en de volgende dag een uitrijkaart ophalen bij de receptie. Zo proberen wij ook 's nachts aan de rust van de andere gasten te denken. 

 
Bij de receptie zijn gratis polsbandjes verkrijgbaar waarop de naam van uw kindje, uw telefoonnummer en de naam van de plaats of accommodatie vermeld staat. Aan de hand van deze gegevens kan uw verdwaalde kindje weer snel thuis worden gebracht.
Midden in de Groese Polders ligt het verrassende en speel- en bunkerpark Groede Podium. Een groen park voor uren speelplezier. Met bunkers in orginele staat, speeltoestellen, een springweide met de leukste luchtkussens en trampolines, verschillende dieren en 't Hoofdkwartier; met een groot terras en heerlijke lunchkaart. De toegang tot 't Park is gratis. Tickets voor de Springweide zijn verkrijgbaar in 't Park. Meer informatie vindt u hier
Zin om naast het wandelen over de camping, fietsen in de omgeving of het over gaan van de duinovergang een (paar) sportles(sen) te volgen?

- Bij ChrisFit gym in Breskens kun je terecht voor een dag sporten, 5 lessen, 10 lessen of meer. Meer info? Kijk op de website.
- Liever trainen met de Milon Cirkel in 2x 35 minuten? Je behaalt al resultaat per 10 dagen. Neem contact op met Sweat Oostburg voor het aanbod als Strandcamping Groede gast: www.sweat.nu/contact.
De meeste lege plastic flessen kunt u inleveren in onze Vakantiewinkel of de supermarkten in de buurt. Hiervoor ontvangt u statiegeld. 
Als u een storing in de apparatuur, machines of installaties opmerkt, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit door te geven. Dit kan tijdens openingstijden van de receptie, aldaar of buiten de openingsuren op telefoonnummer +31-(0)117-371970 (tussen 00.00uur en 7.00u is dit nummer uitsluitend voor noodgevallen bereikbaar) of via receptie@strandcampinggroede.nl. Wij hebben liever dat een storing meerdere keren wordt gemeld dan helemaal niet.
Strand Groede behoort tot één van de schoonste stranden van Nederland. Er is geen bebouwing in de duinen, dus u bent verzekerd van een weids uitzicht. Op en top rust en natuur. Op het strand wappert bovendien de blauwe vlag. Dit is een internationaal keurmerk dat staat voor een schoon, veilig en goed onderhouden strand. Af en toe wapperen er ook andere vlaggen. Lees hier wat ze betekenen en andere handige tips. 

Het strand bevindt zich op wandelafstand van de camping.
Tijdens uw verblijf geen gesjouw met speelgoed en andere stranddspullen? Dan kan een strandcabine een uitkomst zijn. Handig voor het veilig opbergen van je persoonlijke spullen tijdens een duik in de zee, om wat privacy te hebben tijdens het omkleden of gewoon om iets op te bergen voor de volgende stranddag! De strandcabines zijn voorzien van een parasol, windscherm en twee strandstoelen.
Aan Strand Groede is het élk seizoen genieten. Niet alleen de zomers zijn hier top. Niks mis met een verfrissende winterwandeling langs de kustlijn en een stop voor een heerlijke warme choco bij één van de strandpaviljoens… Onze Strandcam met live beelden van Strand Groede helpt u vast op weg met het maken van plannen.
Onderaan de duinen, tegenover de strandcamping, vindt u strandhuys Jaxx. Hier kun je genieten van een gevarieerde kaart terwijl de kinderen zich vermaken op het speelstrand. Met een zonnige uitstraling en ongedwongen sfeer is het een plek waar ieder zich welkom en thuis voelt. De menukaart bevat wereldgerechten waarbij lokale kwaliteitsproducten centraal staan, maar ook voor de Instagrammable cocktail ben je hier aan het goede adres!

Kijk voor openingstijden onder Eten & drinken in de app.
Op zo’n 1,5 kilometer vanaf Strandcamping Groede, richting nieuwliet, ligt Strandpaviljoen Proost. Meer informatie vindt u onder Eten & drinken.
De kustlijn kent 16 verschillende strandpaviljoens. Vanaf de paviljoens heeft u een prachtig uitzicht over de zee en het strand. Het dichtstbijzijnde strandpaviljoen vanaf Strandcamping Groede is Strandpaviljoen Puur of Proost. Meer informatie is te vinden via Eten & drinken.
De strandwacht bewaakt het strand en de zee. Met patrouilles langs de kustlijn en over het strand bieden zij de eerste hulp aan het strand. Tijdens de zomermaanden (juli, augustus) is de EHBO-post van de strandwacht geopend van 11:00 t/m 19:00. U kunt hier terecht voor calamiteiten, zoals een verloren of gevonden kind, en eerste hulp.
De spanning op de camping is 230V. Op de Basis- en Basis XL plaatsen beschikt u over 6 Ampere (1380 watt), de Comfort, Comfort XL en Comfort XXL plaatsen 10 Ampere (2200 watt) Bij de Comfort, Comfort XL en Comfort XXL bestaat de mogelijkheid het Amperage te verhogen tot maximaal 16 Ampere. 

Bij alle kampeerplaatsen en -arrangementen wordt het stroomverbruik geregistreerd. Het stroomverbruik is te volgen via Mijn verblijf in de App en is niet bij de prijs inbegrepen. Het verbruik wordt achteraf in rekening gebracht. Het tarief is marktconform en wordt voorafgaand aan uw verblijf doorgegeven. 
In de ruim gesorteerde Vakantiewinkel op de camping vindt u een heerlijk assortiment aan verse producten, dranken, en lekkernijen. 's Ochtends komt de geur van knapperig gebakken broodjes u al tegemoet. In de namiddag haalt u hier uw dampende pizza af, te bestellen in de winkel.

Met veel verse groenten, vlees, en gekoelde dranken vindt u er alles voor een mooie maaltijd op de camping. Of om gewoon even lekker te genieten van een hapje en een drankje. Alles voor een mooie vakantie- en stranddag. 

Daarnaast vindt u ook enkele praktische zaken in de supermarkt, namelijk de mogelijkheid om gasflessen om te ruilen, benodigdheden voor het kamperen, en het ophalen van pakketten.
T
In de omgeving zijn verschillende tankstations te vinden. De dichtsbijzijnde bevindt zich in Groede: Tankstation Van den Hemel, Nieuwstraat 3, 4503 BD, Groede
Al onze huuraccommodaties beschikken over een aansluiting voor televisie. 

Op verschillende kampeerplaatsen is een digitale tv-aansluiting beschikbaar. Indien u twijfelt of dit voor uw plaats geldt, informeer bij de receptie. Meer uitleg over het aansluiten en het zenderaanbod is hier te vinden.  
Vindt u het leuk om tijdens uw verblijf een balletje te slaan? Er zijn verschillende mogelijkheden in de buurt. De dichtstbijzijnde tennisverenigingen zijn Con Forza in Groede en De Boskreek in Breskens.

Bij Tennisvereniging Con Forza schaf je (digitaal of op verschillende verkooplocaties) een uur- of weekkaart aan om met maximaal 4 personen te tennissen. Meer info is online te vinden.

Bij Tennisvereniging De Boskreek in Breskens kunt u terecht voor het huren van een baan óf een toeristenlidmaatschaap. Eén lid van de familie betaalt contributie, waarna u met de familie of vrienden kunt tennissen óf padellen.  Meer informatie? Kijk op de website van De Boskreek
Urenlang springplezier verzekerd, want op Strandcamping Groede staan trampolines en springkussens in verschillende soorten en maten. Kinderen laten hier maar wat graag hun kunsten zien! Let op bij de trampoline is geen toezicht van Strandcamping Groede aanwezig en gebruik van de trampolines is op eigen risico. 
U
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan…

Kamperen
Op de dag van vertrek kunt u tot 12:00 uur op uw kampeerplaats blijven. U hoeft bij vertrek niet langs de receptie te gaan. Wilt u iets later vertrekken? Informeer op de dag van vertrek bij de receptie of de plats direct na u weer bezet komt. Wanneer dit niet het geval is dan is het meestal toegestaan om langer te blijven. In het voorseizoen is het soms mogelijk om zelfs tot de vroege avond te blijven. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Huren
Voor de verhuuraccommodaties geldt dat op de vertrekdag de sleutel uiterlijk om 10:30 uur ingeleverd moet worden bij de receptie of in de ingemetselde brievenbus aan de zijkant van de receptie. Vanwege de geplande schoonmaak wordt hier helaas niet van afgeweken. Vertrekt u voor of na de openingstijden dan kunt u de sleutels in de ingemetselde brievenbus aan de zijkant van de receptie doen.

Verblijft u in een Panoramahuisje? Meer informatie over de vertrekdag en bagageservice vindt u in de mail die u voorafgaand aan uw verblijf heeft ontvangen.
Het uitkijkpunt op de duinen is een plek voor ontmoetingen. Uitrusten van een heerlijke strandwandeling, een tussenstop tijdens een fietstocht door de duinen of lekker uitwaaien. Wat de reden ook is, het uitzicht verveelt nooit. Onder het genot van de zilte zeelucht snuift u tevens wat cultuur. In de houten vlonder is namelijk een gedicht van Jacob Cats verwerkt. 

Tip
Op mooie, heldere dagen trakteert Moeder Natuur u vanaf het uitkijkpunt op een adembenemende zonsondergang. Picknickmand met een heerlijk flesje wijn, iets te knabbelen én genieten maar! 
V
Strandpaviljoen Van Houten ligt ten oosten van Strandpaviljoen Puur en Beachhouse 25. richting Breskens. Het paviljoen heeft nog die authentieke sfeer door het carrouselvormige paviljoen en een gezellig salonhoekje waar geborreld kan worden. Natuurlijk gaat dit hand in hand met de rustige omgeving aan het strand. Op dit strand is naaktrecreatie toegestaan. Dit geldt niet voor het paviljoen, daar is het iedere dag (bad)kledingdag.
De Westerschelde Ferries varen tussen Breskens en Vlissingen. De overtocht doet u te voet of met de (brom)fiets, duurt ongeveer 23 minuten en is een leuke ervaring om Zeeland verder te verkennen. Vaartijden en meer informatie op www.westerscheldeferry.nl.
Af en toe een drankje hoort voor velen bij een gezellige vakantie. Denkt u eraan enkel alcohol te nuttigen in en bij de kampeerplaats/accommodatie of (op terras) van één van de aanwezige horecagelegenheden? Alcoholmisbruik of alcoholgebruik door jongeren onder de 18 jaar is niet toegestaan.

Op Strandcamping Groede is drugsgebruik verboden. Dit geldt eveneens voor het bezit, of de handel in verdovende middelen.

We geven kinderen graag het goede voorbeeld op onze familiecamping. Roken is daarom bij de speelgelegenheden en in-en rondom de sport- en spelvoorzieningen niet toegestaan. Ook is roken in de huuraccommodaties en in alle openbare binnenruimtes verboden. Buiten roken? Deponeer de sigarettenpeuk dan in een asbak of in de daarvoor bestemde afvalbakken bij de sanitairgebouwen of in het centrum. Dan doet u ons, andere gasten en het milieu een plezier mee, want wist u dat sigarettenfilters voor 95 procent uit plastic (cellulose-acetaat) bestaan? Het duurt meer dan 10 jaar voor filters zijn afgebroken. Intussen kunnen ze in zee terechtkomen of worden ze door vogels voor voedsel aangezien.
Het strand en de zee zijn een paradijs voor de kleintjes. Ook voor wie even de weg kwijt is. Op het strand staan om de paar honderd meter zogenoemde 'Verdwaalpalen': Een herkenbare paal met daar op een tekenfiguur van Dick Bruna, zoals Nijntje en Beertje. Op die manier kunt u makkelijk met uw kleintjes afspreken waar ze heen moeten.
Er is een tijd van komen en van gaan...

Kamperen
Op de dag van vertrek kunt u tot 12:00 uur op uw kampeerplaats blijven. U hoeft bij vertrek niet langs de receptie te gaan. Wilt u iets later vertrekken? Informeer op de dag van vertrek bij de receptie of de plats direct na u weer bezet komt. Wanneer dit niet het geval is dan is het meestal toegestaan om langer te blijven. In het voorseizoen is het soms mogelijk om zelfs tot de vroege avond te blijven. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Huren
Voor de verhuuraccommodaties geldt dat op de vertrekdag de sleutel uiterlijk om 10:30 uur ingeleverd moet worden bij de receptie. Vanwege de geplande schoonmaak wordt hier helaas niet van afgeweken. Vertrekt u voor of na de openingstijden dan kunt u de sleutels in de ingemetselde brievenbus aan de zijkant van de receptie doen.

Verblijft u in een Panoramahuisje? Meer informatie over de vertrekdag en bagageservice vindt u in de informatiemap in uw Panoramahuisje.
In natuurgebied Het Zwarte Gat, direct naast de camping, mag er gevist worden met een visvergunning. Deze vergunning kan gratis bij de receptie verkregen worden. Vraag hier ook direct na waar er specifiek gevist mag worden. 

Verder hebben we op de camping enkele plekken ingericht om te vissen. Deze plaatsen staan op de plattegrond aangegeven als Visstek.

Kijk voor meer informatie op de website.
Het strand is de ideale plek om je vlieger op te laten. Ruimte genoeg, geen bomen en altijd wel een beetje wind. Vergeet niet dat de wind onvoorspelbaar kan zijn en houd rekening met de andere strandgasten. 
Heeft u de Vliegerlodges al gespot op het kampeerterrein? Deze huuraccommodatie is letterlijk uniek. Een combinatie van glamping en het comfortabele woongenot van een Tiny House, samen gebracht in een Vliegerlodge waarbij ieder detail een verhaal vertelt. Kijk voor meer informatie over deze accommodatie op de website.
Wandel (met de fiets aan de hand) over de vlonderbrug bij terrein 5 zo het natuurgebied in. Het is niet toegestaan om vanaf deze brug te vissen en het betreden van de brug is op eigen risico.
Op het terrein van de camping geldt een maximum snelheid van 15 km/u. Dit geldt voor alle voertuigen, waaronder ook fietsers. 

Het gebruik van een elektrische golfkar of elektrische step/e-step* is op de gehele camping niet toegestaan.
Uw e-step gebruiken buiten de camping? Controleer dan eerst of deze in Nederland op de openbare weg is toegestaan en welke regels hieraan verbonden zijn.

* Uitgesloten zijn de Strandcamping Groede bedrijfsvoertuigen in deze categorieën. 
W
De Strandwacht hanteert een vlaggensysteem om op het strand mededelingen te doen. Wanneer het gevaarlijk is om te gaan zwemmen, wanneer er niet meer gezwommen mag worden, maar ook wanneer er een kind vermist/gevonden is. 

Bekijk hier de vlaggen.
Grote wasjes, kleine wasjes, drogen en strijken. Ongetwijfeld geen favoriete bezigheid tijdens vakantie, maar het is toch wel handig dat het kan. Tijdens uw verblijf op Strandcamping Groede kunt u dan ook gebruik maken van onze volledig ingerichte wasserette. Betalen kunt u gemakkelijk met de pin bij de automaat.
Waterdunen is een bijzonder natuur- en recreatiegebied in aanbouw en heeft haar deuren geopend in de herfst van 2021. Het gebied ligt op de grens van land en zee en is uniek in de wereld. Er ontstaat namelijk een afwisselend landschap waar eb en vloed de natuurontwikkeling bepalen.
 
Waterdunen ligt op een plek waar veel trekvogelroutes bijeenkomen. Vooral in het voorjaar passeren hier extreem hoge aantallen vogels. Niet voor niets staat op de zeedijk bij Breskens een grote vogeltelpost. Met zo’n 14 kilometer aan wandelpaden is Waterdunen een heerlijk recreatiegebied. Struinen door de natuur en zien hoe de getijdenduiker z’n werk doet terwijl de kinderen zich vermaken met zand, water, slik en schelpen in het speelgedeelte. En wilt u uw natuurkennis verrijken? Dat kan in de observatiehutten en tijdens een excursie.
 
Let op, fietsen is niet toegestaan op de wandelpaden. Wandelen met de hond kan enkel in het oosten van Waterdunen. Daar zijn honden aan de lijn welkom.

Bekijk alle routes en meer informatie hier.
Op de camping vindt u verschillende waterpunten. Zowel in de sanitairgebouwen als bij de kleine stromend waterpunten op de camping is het water veilig om te drinken. Bent u één van de eerste gasten nadat de camping is ontwaakt uit haar winterslaap? Laat dan uit voorzorg het water een minuutje lopen voor u er gebruik van maakt. Verder vragen we u vriendelijk zuinig om te gaan met (warm) water. Zo houden we samen rekening met het milieu en blijft de watervoorziening voor alle gasten die (tijdens het hoogseizoen) op de camping verblijven, op peil.  

De kampeerplaatsen Comfort, Comfort XL en Comfort XXL zijn voorzien zijn van een eigen waterpunt op de plaats. Bij de Basis en Basis XL kampeerplaatsen vindt u een gedeeld waterpunt.
Internet op de Strandcamping
U kunt op uw kampeerplaats gratis gebruik maken van het netwerk WiFi Gratis. Dit netwerk is geschikt voor basis internetgebruik.
De huuraccommodaties beschikken elk over een eigen internetmodem met eigen WiFi-signaal.

Hoewel wij een goed dekkend netwerk hebben, kunnen wij helaas geen bereik garanderen. Het gratis netwerk is niet geschikt voor het verzenden en ontvangen van grote bestanden, livestreams en het downloaden van films.

Is het WiFi signaal wat minder? Verlaag de streamingkwaliteit.
Haperende WiFi is natuurlijk vooral vervelend als u video’s of muziek wilt streamen op uw apparaat. Streamen is - samen met downloaden - de activiteit die het meeste data opslurpt. Vervelend, maar logisch dat de router van de camping het moeilijk heeft als vele gasten tegelijkertijd video’s of series streamen op een regenachtige dag. U kunt het uzelf makkelijker maken door de streamingkwaliteit te verlagen. Zo verbruikt u minder data en zal uw beeld of geluid minder haperen. Bij de meeste streamingdiensten (Netflix, YouTube, Spotify) kunt u de kwaliteit of het dataverbruik zelf aanpassen.
 
Ervaart u problemen tijdens het gewone ‘browsen’? Schakel dan de lite-modus van de browser in.
Hierdoor laden pagina’s sneller en verbruikt u minder data. Internet buiten of zet een raam open.
In tegenstelling tot bij u thuis, komt de WiFi van de camping door de buitenlucht. Elk obstakel tussen uw apparaat en de antenne, verzwakt het signaal. Vooral water en metaal zijn funest voor het bereik. Denk bijvoorbeeld aan het aluminium dat in veel caravans zit verwerkt. Een raam openzetten kan dan al helpen. Het beste is natuurlijk om buiten te internetten. Dat zorgt meteen voor het ultieme kampeergevoel! Ga voor het beste bereik ook niet te dicht bij een loofboom zitten. Die houden - ook als het kurkdroog is - veel water vast en daar houdt uw WiFi-signaal niet van.
In de ruim gesorteerde Vakantiewinkel op de camping vindt u een heerlijk assortiment aan verse producten, dranken, en lekkernijen. 's Ochtends komt de geur van knapperig gebakken broodjes u al tegemoet. In de namiddag haalt u hier uw dampende pizza af, te bestellen in de winkel.

​Met veel verse groenten, vlees, en gekoelde dranken vindt u er alles voor een mooie maaltijd op de camping. Of om gewoon even lekker te genieten van een hapje en een drankje. Alles voor een mooie vakantie- en stranddag. 

Daarnaast vindt u ook enkele praktische zaken in de supermarkt, namelijk de mogelijkheid om gasflessen om te ruilen, benodigdheden voor het kamperen, en het ophalen van pakketten.
Z
ZorgSaam heeft meerdere ziekenhuislocaties: De Honte (Terneuzen), Liduina (Hulst) en Antonius (Oostburg). Naast ziekenhuiszorg verleent ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen ook ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Klik hier wanneer u op zoek bent naar een belangrijk telefoonnummer of adres.
Wist u dat Zeeland bekend staat als de provincie met de meeste zonuren? De ligging van de Westerschelde zorgt ervoor dat het hier aan de kust minder regent en dat u meer zon cadeau krijgt. Buien trekken vaker voorbij. De wolkenverplaatsingen zorgen dan voor adembenemend mooie luchten.
In samenwerking met Stichting ZorgSaam bieden wij zorg op maat en ondersteunende hulpmiddelen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten kunt u contact opnemen via +31 (0)117 45 65 00 of kijk op www.zorgsaam.org.
ZorgSaam heeft meerdere ziekenhuislocaties: De Honte (Terneuzen), Liduina (Hulst) en Antonius (Oostburg). Naast ziekenhuiszorg verleent ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen ook ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Klik hier wanneer u op zoek bent naar een belangrijk telefoonnummer of adres.
Geen fan van het zwemmen in de zee? Op de camping beschikken wij niet over een zwembad, maar er zijn wel mogelijkheden in de buurt! 

Op een afstand van 4 kilometer vindt u een wat kleiner, maar gezellig zwembad op Sportpark Scheldeveste. Op een afstand van slechts 20 kilometer rijden,vindt u zwemparadijs Sportoase. Een groot zwembadencomplex met o.a. verschillende glijbanen. Het dichtsbijzijnde buitenzwembad ligt in Aardenburg. 
Er gaat niks boven zwemmen in de zee. Het is ontspannend én gezond! Zwemmen in dit natuurlijke golfslagbad draagt bij aan uw immuunsysteem en het is goed voor de huid.

Let wel op, want het kan ook risico's met zich meebrengen. Volg te alle tijden de aanwijzingen van de Strandwacht en de wapperende waarschuwingsvlaggen op en blijf alert! Stromingen zijn niet altijd zichtbaar. 

Mocht u te ver in het water komen en het gevoel hebben dat u wordt meegesleurd, kan het zijn dat u in een mui terecht bent gekomen. Dit is een sterke stroming tussen een zandbank die loodrecht op het strand staat en het water met kracht naar de zee stuwt. Probeer in dit geval rustig te blijven en denk aan de volgende tips: Probeer niet tegen de stroming in te zwemmen, maar zwem schuin uit de stroming weg en zodra de stroming minder wordt weer richting het strand. Blijf uit de buurt van paalhoofden.