Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Strand Groede

Strand Groede behoort tot één van de schoonste stranden van Nederland. Er is geen bebouwing in de duinen, dus u bent verzekerd van een weids uitzicht. Op en top rust en natuur. Op het strand wappert bovendien de blauwe vlag. Dit is een internationaal keurmerk dat staat voor een schoon, veilig en goed onderhouden strand.
 
Schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, zwemmen in de zee, voetballen op het strand of simpelweg genieten van het weer. Vanaf onze camping staat u zo op Strand Groede en kunt u langs de maar liefst 17 kilometer lange Zeeuws-Vlaamse kustlijn wandelen. Maar ook het uitgestrekte duingebied met prachtig verharde paden leent zich uitstekend voor een mooie wandeling of ontspannen fietstocht. Op het strand van Groede hoeft u zich geen seconde te vervelen!

Strandcam
Onze strandcam met live beelden van Strand Groede helpt u vast op weg met het maken van plannen. Tot zo?

Uitkijkpunt
Het uitkijkpunt op de duinen is een plek voor ontmoetingen. Uitrusten van een heerlijke strandwandeling, een tussenstop tijdens een fietstocht door de duinen of lekker uitwaaien. Wat de reden ook is, het uitzicht verveelt nooit. Onder het genot van de zilte zeelucht snuift u tevens wat cultuur. In de houten vlonder is namelijk een gedicht van Jacob Cats verwerkt.