Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Animatie activiteiten

Welkom!
 
Tijdens je vakantie gaan we ervoor zorgen dat je bij ons een fijne tijd zult beleven!
 
Voor verschillende activiteiten is vooraf inschrijven verplicht en geldt er een maximum aantal deelnemers. Indien dit het geval is, wordt dit duidelijk aangegeven bij de activiteit en is dit ook te herkennen aan de knop 'inschrijven verplicht'. 
 
Het animatieprogramma wordt wekelijks samengesteld. Iedere week worden er nieuwe activiteiten georganiseerd, maar daarnaast zijn er ook activiteiten die wekelijks op het programma staan. Het programma is geschikt voor jong en oud. Naast iedere activiteit kunt u zien voor welke leeftijd die activiteit geschikt is en bij welke categorie deze hoort. Meer informatie, uitleg over de activiteiten, aanmelden en betalen zijn te bekijken via onze app.
 
Bij regen of slecht weer proberen wij voor een alternatieve activiteit te zorgen. Het animatieteam is dan te vinden in de animatietent. Indien een activiteit niet door kan gaan of geannuleerd wordt, zal dit tevens aangegeven worden in onze Strandcamping Groede App.
0 Mijn inschrijvingen
Filter

woensdag 15 / 05

TIP: Escape At Sea

woensdag 15 / 05
Pizza- en ijsbar De Duintjes
Aantal deelnemers: onbeperkt
Alle
Ontdek 't Kleinste Café van Nederland bij Escape at Sea! Stap binnen in een gezellig café vol uitdagende raadsels en ... Lees meer

donderdag 16 / 05

TIP: Rondvaart naar de zeehondjes

donderdag 16 / 05
Ponton in de Westhaven/Handelshaven in Breskens
Aantal deelnemers: onbeperkt
Alle
Leuke en leerzame rondvaart over de Westerschelde op zoek naar de Zeehondjes, de vaartocht duurt ca. 1,5 uur. De prijzen voor de ... Lees meer