Vrijdag 14 maart Strandpaviljoen Puur
2025-02-20 16:19
Vrijdag 14 maart - Zeeuwse avond*
Proef de smaak van Zeeland met lokale gerechten en live muziek aan zee!
- Amuse: Zeeuwse oesters met schuim van kakejiru en daikon
- Voorgerecht: Bisque van garnalen of buikspek met Zeeuwse lak van chefkok Mo
- Tussengerecht: Kokkels met witte wijn, verse gember en zeekraal of Kip op Zeeuwse wijze met aardappelpuree en crème saus
- Hoofdgerecht: Zeeuwse mosselen met groente en zwarte peper met frietjes of Stoofvlees van Zeeuws rund, groenten en frietjes
- Dessert: Claoutis met blauwe bessen en vanille ijs
€ 45,- per persoon voor een 5-gangendiner
Live muziek met de Zeeuwse band: Van Talud
Luister mee >
*Let op, graag twee dagen vooraf reserveren. Prijzen zijn exclusief drank
Gelieve bij de bediening aan te geven of er sprake is van allergieën of een vegetarische menu gewenst is.